Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip, oficial: preț, disponibilitate și specificații pentru al doilea telefon pliabil al companiei

     Galaxy Z Flip este un smartphone pătrățos atunci când este închis. Îl deschizi doar pentru a dezvălui un panou generos de 6,7 inci în diagonală. Pe exterior, există un ecran micuț pentru notificări și pentru previzualizare, în cazul în care vrei să faci un selfie. Ecranul principal are o ramă infimă, în contextul în care pe RAZR vezi o ramă groasă în partea de jos a ecranului. Rezoluția ecranului este de 2636 x 1080 pixeli.

     Inima smartphone-ului este procesorul de ultimă generație – Snapdragon 855 Plus, cu 8 nuclee și frecvența 2,95Hz. În plus, device-ul s-a ales cu 8GB RAM și memorie de stocare cu capacitatea de 256GB, dar fără posibilitatea de a folosi un memory card. Probabil, din lipsa de spațiu. Să nu uităm că smartphone-ul este format din două bucăți. Inovația a primit și o baterie pe măsură, de 3300mAh, cu fast charging și wireless charging, dar și reverse wireless charging.

     Pe spate, avem o cameră dublă cu senzori de 12MP (wide și ultrawide). Iar pe față, ne întâlnește camera frontală ceva mai modestă decât pe modelele Galaxy S20 – de doar 10MP. Una din funcțiile pe care au pus accent producătorii este regimul Flex Mode, adică posibilitatea de a utiliza smartphone-ul sub unghi de 90 de grade. Poți să-ți faci poze, să efectuezi apeluri video, participa la conferințe online, interviuri sau chiar viziona filme fără necesitatea unui stativ.

   Încă un detaliu important – este balamaua care unește cele două părți ale smartphone-ului. Producătorii califică această invenție drept o adevărată capodoperă inginerească. Și asta, deoarece în interior sunt incorporate niște periuțe speciale care curăță acest spațiu de praf și murdărie, menținând astfel balamaua mereu curată. Din specificațiile de top, mai putem menționa:

  • Modul NFC;
  • Difuzoare mono;
  • Android 10;
  • Samsung Pay;
  • Fingerprint pe partea laterală.

     Smartphone-ul este disponibil în trei nuanțe splendide: Mirror Gold, Black și Purple. Vânzările oficiale încep chiar azi, pe 14 februarie. În SUA prețul smartphone-ului minune începe de la 1380$, iar în regiunea noastră de la 1500 de euro

Sursa: https://infoteh-news.blogspot.com/                https://playtech.ro

Lasă un răspuns