Microsoft a înmormântat Windows 7 (2009-2020)

Microsoft a înmormântat Windows 7 (2009-2020)

Microsoft astăzi 14.01.2020 a încetenit suportul sistemului de operare Windows 7

        Windows 7 este o versiune a Microsoft Windows, un sistem de operare produs de compania americană Microsoft pentru utilizarea pe calculatoarele personale de tip PC, inclusiv cele utilizate în domeniul afacerilor, pe desktop-uri, laptop-uri, Tablet PC-uri, netbook-uri și PC-uri de tip Media Center Edition (MCE). Windows 7 a intrat în faza „liber pentru producție” (Release To Manufacturing, RTM) la 22 iulie 2009. Data de punere pe piață a fost 22 octombrie 2009, la mai puțin de trei ani de la lansarea sistemului anterior Windows Vista.

Ce înseamnă sfârșitul suportului?

Când Windows 7 ajunge la sfârșitul asistenței, computerul dvs. va funcționa în continuare, dar Microsoft nu va mai oferi următoarele:

  1. Asistență tehnică pentru orice probleme
  2. Actualizări software
  3. Actualizări sau remedieri de securitate

În timp ce ați putea continua să utilizați computerul care rulează Windows 7, fără actualizări de software și de securitate continue, acesta va prezenta un risc mai mare pentru viruși și malware. Mergând mai departe, cea mai bună modalitate de a vă păstra în siguranță este pe Windows 10. Și cel mai bun mod de a experimenta Windows 10 este pe un computer nou. Deși este posibil să instalați Windows 10 pe dispozitivul dvs. mai vechi, nu este recomandat.

 

 

Lasă un răspuns